Sisteme de securitate performante implementate în noul centru logistic al Amazon din Polonia

După 6 luni de muncă susținută, suntem aproape de finalizarea implementării sistemelor de securitate din noul centru logistic din Świebodzin al Amazon, cu o suprafață de aproape 200.000 mp.

Noul centru din Europa Centrală al celei mai mari companii americane de comerț online este o locație uriașă, de importanță strategică pentru companie în a-și îndeplini misiunea: aceea de a livra zâmbete oriunde în lume, în cel mai fluid și prietenos mod. De aceaa, centrul avea nevoie de soluții complete de securitate pentru controlul accesului, supraveghere video și sisteme anti-efracție, pentru a se asigura că operațiunile zilnice se desfășoară în siguranță.

Pentru sistemul de supraveghere video am folosit camere Bosch și detectoare de prezență Honeywell, iar pentru controlul accesului si sistemul anti-efracție am folosit echipamente Lenel, obținând astfel cel mai eficient mod de a înregistra, urmări și gestiona activitatea și traficul în cadrul centrului.

Testele realizate au fost de un real succes, demonstrând încă o dată calitatea muncii și dedicarea echipei KSS în implementarea de sisteme de securitate complexe. Având în vedere amploarea proiectului și standardul ridicat al cerințelor inițiale, au apărut și provocări inerente, ce au ținut în principal de un volum de muncă ridicat într-un timp foarte scurt, însă echipa a lucrat susținut pentru a livra în timpul și cerințele asumate.

“Suntem onorați și bucuroși că am fost lucrat la un proiect atât de ambițios și de mare responsabilitate. Livrăm de fiecare dată cu atenție și profesionalism, folosind echipamente și tehnologie de top de la furnizori cunoscuți, care ne garantează performanță și durabilitate.

Fiecare proiect este important pentru cu noi, și cu atât mai mult, proiectele internaționale de succes dau măsura expertizei și potențialului echipei noastre”,

Sebastian Șerban, Managing Partner KSS

———————————————–

Suntem o companie agilă, de nouă generație, certificată ISO, care furnizează soluții și servicii integrate de securitate pentru birouri, parcuri de clădiri, facilități industriale, locuințe, folosind tehnologii inteligente de ultimă generație. Află mai multe despre noi aici.

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin