Nevoia crucială de întreținere a BMS, a sistemelor de securitate și a sistemelor de protecție împotriva incendiilor în timpul pandemiei

Ordinele de a sta acasă și directivele de limitare a călătoriilor au lăsat multe clădiri de birouri și centre comerciale aproape goale sau în stare de hibernare, ceea ce le face vulnerabile la vandalism, intruziuni și incendii. Ne confruntăm cu vremuri fără precedent, care necesită măsuri de prevenire adecvate, pentru a ne asigura că nu există incidente sau sarcini suplimentare asupra activelor și oamenilor. De aceea, este un moment bun pentru a întreține în mod corespunzător sistemele existente de management al clădirilor, sistemele de securitate și sistemele de detectare și prevenire a incendiilor, pentru a asigura buna funcționare a clădirilor în timpul pandemiei și odată ce clădirile încep să funcționeze din nou la capacitate maximă.

 

Sistemele de detectare și prevenire a incendiilor sunt esențiale pentru menținerea în siguranță a clădirilor și a centrelor comerciale în perioadele de inactivitate, când orice incident poate trece neobservat și poate lua amploare. Același lucru este valabil și pentru sistemele de securitate, cum ar fi controlul accesului, supravegherea video sau optimizarea consumului de utilități. Avem exemplul actual al Veranda Mall din București, unde asigurăm mentenanța sistemelor de securitate pentru a preveni tentativele de vandalism sau furt în timp ce clădirea este în mare parte goală. De asemenea, întreținem sistemele de detecție și prevenire a incendiilor pentru a ne asigura că toate bunurile sunt pe deplin protejate. Verificările se fac atât cu ajutorul aplicației de management, cât și cu ajutorul hardware-ului din incintă, în mod regulat. În plus, primim alerte și notificări din aplicație în cazul în care orice aspect din clădire necesită atenție sau o privire mai atentă.

Un alt exemplu este fabrica Honeywell Garett din București, unde asigurăm mentenanța sistemului de management al clădirii (BMS) responsabil cu urmărirea și optimizarea consumului. Complexurile și clădirile mari, cum ar fi fabricile sau centrele comerciale, trebuie să fie monitorizate foarte atent în ceea ce privește consumul de utilități, deoarece orice eroare poate duce la pierderi financiare care se acumulează zilnic. Aceasta include monitorizarea atentă a consumului de apă, energie electrică și ventilație, urmată de măsuri de optimizare acolo unde este necesar.

 

Această perioadă liniștită, inactivă, este un moment bun pentru a vă asigura că toate sistemele esențiale BMS, de securitate și de detectare a incendiilor sunt complet funcționale pentru a vă proteja bunurile și oamenii.

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin