Schimbarea în afaceri și securitatea fizică prin ochii unui antreprenor

Anul trecut a fost un an de cotitură care m-a făcut să văd lucrurile din perspective noi. Am intrat într-o nouă etapă profesională, alegând drumul provocator al antreprenoriatului și am fondat o afacere de securitate fizică. Pentru cei care mă cunosc, acest lucru ar părea următorul lucru de făcut după o lungă experiență în implementarea și gestionarea proiectelor. Și așa a și fost. Dar din câteva motive importante.

 

Îmi imaginez un mediu de business cu oameni conectați și încrezători

Misiunea mea este de a le oferi companiilor un sentiment de conexiune și încredere care să le sprijine în dezvoltarea afacerii, în loc să se preocupe de controlul accesului, de securitatea perimetrului sau de scurgerile de informații. Mi-aș dori ca noi toți să trăim într-o lume sigură, în care încrederea și siguranța să fie implicit asigurate. Din păcate, nu este așa. Așa că am transformat acest vis într-o misiune de afaceri pentru a asigura conexiunea, securitatea, transparența și încrederea prin proiectarea, implementarea și mentenanța soluțiilor personalizate de securitate fizică.

 

Companiile au nevoie de mai puține probleme operaționale și de mai mult timp pentru ceea ce contează

Văd o mulțime de schimbări de decizii, agende și întâlniri care consumă mult timp, pur și simplu pentru că adesea companiile se tem să abordeze problemele critice într-o manieră directă. Securitatea fizică este una dintre aceste probleme. Convingerea că „nu ni se va întâmpla nouă” ar putea fi o presupunere norocoasă, dar nu va garanta protecție reală pe termen lung. Multe companii nu dispun de resurse specializate pentru a gestiona și evalua problemele de securitate fizică sau de instrumentele necesare pentru a alege corect pașii următori. Așa că mi-am asumat rolul de a le consilia și de a le îndruma în alegerea celor mai potrivite soluții pentru a răspunde nevoilor specifice de securitate.

 

Mi-am luat angajamentul de a livra la timp soluțiile promise, indiferent cât de greu ar fi

 

Fiecare proiect vine cu provocările și bucuriile sale. La început există mai ales provocări care pot întârzia întreaga lucrare sau amenința domeniul de aplicare dacă nu sunt tratate cu expertiza și soluțiile potrivite. În cele din urmă, este vorba de a-i face pe oameni să se simtă mai ușori, mai siguri și mai fericiți, știind că proiectul lor, deci și compania lor, sunt pe mâini bune. Așadar, eu și echipa mea nu facem niciun compromis în atingerea acestui obiectiv, păstrând obiectivul final în minte, indiferent de provocările pe care le întâlnim pe parcurs.

Trecerea la antreprenoriat a schimbat complet balanța timpului și m-a făcut să mă simt mai responsabil, mai conștient și mai implicat în tot ceea ce fac. Sentimentul că pot ajuta atât de mulți oameni să își atingă obiectivele personale și de afaceri este ceea ce îmi dă energia și voința de a face toate eforturile pentru acest scop.

Sebastian Șerban, Fondator KSS

 

Ne găsiți pe www.kss.ro și pe:

https://www.linkedin.com/company/kssolutions

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin